Art in Nature – van 2 maart tot 31 maart 2019 in het Kasteel van Schoten

Een bezoek aan Art in Nature in het Kasteel van Schoten doet je even stilstaan. Stilstaan bij de schoonheid die de natuur voortbrengt. De kunstwerken nemen je één voor één mee, naar een rotsig kustlandschap, naar prachtige wolkenformaties, naar een mysterieuze woning op een rots. Het zijn maar enkele voorbeelden, er valt veel meer te ontdekken.

Art in Nature wil je omringen met schoonheid, je verwonderen, je meetrekken in de ‘beleving’ van de natuur. Natuur die naast ruimte en stilte een steeds kostbaarder goed wordt in ons leven. 

De tentoonstelling brengt de mooiste werken samen van dertien internationaal actieve kunstenaars, waarvan sommigen maar zelden te bewonderen zijn in België. Art in Nature is een verrassende ontdekkingsreis in een eigentijdse wereld van creatieve talenten, vakmanschap en ambacht. Naast de werken in de tentoonstellingsruimte is er in de ridderzaal ook een selectie van video’s te bekijken van onder meer de Zeeuw Johnny Beerens.

Kom en ontdek topkunst op Art in Nature. Voor het eerst in de geschiedenis heeft Art in Nature een tweede locatie. In de tentoonstellingsruimte van het Arboretum Kalmthout  loopt simultaan een kleinere expo.