Sponsors

Niet alleen de kunstenaars en de organisator hebben hard gewerkt om deze en voorgaande tentoonstellingen mogelijk te maken, door de sponsoring zijn we in mogelijkheid  dit event telkens naar een hoger niveau te tillen.

Een woord van dank is zeker gepast.

Als eerste wil ik ABC Domotica bedanken voor de fijne samenwerking tijdens de voorbije edities. Jullie hebben mij enorm gesteund en waren altijd bereid om Art in Nature onder de aandacht te brengen. Ook bijzonder aan ons samengaan is dat telkens de lat iets hoger te leggen voor elkaar. In maart gaan we dit ervaren bij het zien van de film Oculus maris van Johnny Beerens.

Bij Mercedes-Benz is alleen het allerbeste goed genoeg. Allen vanwege die ene zin zijn we trots dat Mercedes Vriesdonk dit event mee ondersteund. We zijn er van overtuigd dat de kracht van geïnspireerde mensen tot top werk/events kan leiden. Fijn dat top bedrijven met elkaar willen verbinden.

immo point ONDERSTEUND ‘ART IN NATURE 2019’!
Een Immo Point partner is een bezield ondernemer en teamspeler met dezelfde passie voor klanten en service die wij door onze aderen voelen stromen. Het moet ‘klikken’, want we werken intensief samen met onze partners. We creëren samen een duurzame meerwaarde op lange termijn. Alle kennis en competenties in het netwerk versterken elkaar ten dienste van onze klanten.  Samen met Immo point geloven we in de kracht van een netwerk, het delen van kennis, professionalisme, samenwerken, de juiste spirit én een sterke merken als antwoord op de uitdagingen van morgen.

Nieuw in de samenwerking is firma Guy Verheyen interieur op maat en zoveel meer. Eens je op bezoek bij de bezielde en gepassioneerde Guy Verheyen geweest bent, weet je ik moet niet verder zoeken. Door de jaren heen werkt Guy met een team vaklui die u vergaand kunnen ontzorgen.

Over Lotto & ‘Art in Nature 2019’
Werk maken van je dromen
Al meer dan 80 jaar zorgt de Nationale Loterij voor veilig spelplezier en investeert ze een groot deel van de inzet van haar spelers aan allerlei maatschappelijk relevante projecten. Wie meespeelt, wint altijd.Spelers geven mensen kansen en maken dromen waar.
En samen zorgen we ervoor dat iedereen meetelt.
Werk maken van je dromen en ontdek hoe de Nationale Loterij ‘Art in Nature’ ondersteund: geluk voor haar spelers, medewerkers en zoveel anderen in de samenleving. Dankzij haar spelers maakt ze het verschil.Waarvoor dank, samen maken we er iets mooi van! nationale-loterij

Dank zij het prachtige drukwerk van Art Vision werden/worden onze tentoonstellingen zichtbaar voor het grote publiek.

Ook een warme dank aan Winehouse Axybel  dat het event nog iets meer smaak bijbrengt.

Dankzij hen gaan we er opnieuw een prachtige tentoonstelling van maken.

Tot op het Kasteel,

Mark