Sponsors

Niet alleen de kunstenaars en de organisator hebben hard gewerkt om deze en voorgaande tentoonstellingen mogelijk te maken, zonder de sponsors zouden we er nooit geraakt zijn.

Een woord van dank is zeker gepast.

Als eerste wil ik ABC Domotica bedanken voor de fijne samenwerking tijdens de voorbije edities. Jullie hebben mij enorm gesteund en waren altijd bereid om Art in Nature onder de aandacht te brengen. Ook bijzonder aan ons samengaan is dat telkens de lat iets hoger te leggen voor elkaar. In maart gaan we dit ervaren bij het zien van de film Oculus maris van Johnny Beerens.

Nieuw in de samenwerking is firma Guy Verheyen interieur op maat en zoveel meer. Eens je op bezoek bij Guy Verheyen geweest bent, weet ge ik moet niet verder zoeken. De omgeving Sint Lenaerts waar de firma zich situeert staat garant voor goede werkers die u vergaand kunnen ontzorgen.

Dank zij het prachtige drukwerk van Art Vision werden/worden onze tentoonstellingen zichtbaar voor het grote publiek.

Ook een warme dank aan Winehouse Axybel  dat het event nog iets meer smaak bijbrengt.

En als laatste maar zeker niet de minste vermeld ik graag de Early Birds Art Gallery,  die verschillende  deelnemende kunstenaars eveneens vertegenwoordigt. Dankzij hen gaan we er opnieuw een prachtige tentoonstelling van maken.

Tot op het Kasteel,

Mark