Guy Van den Bulcke – Biënnale van Venetië 2017

Schotenaar Guy Van den Bulcke presenteert een reeks van zijn schilderijen op de tentoonstelling Art in Nature, volgende maanden schitteren een aantal van zijn doeken op de Biënnale van Venetië. Zijn oeuvre hangt er naast andere kunstenaars zoals Yoko Ono, Daniel Buren,  Ben Vautier, Joseph Kosuth, Roman Opalka en François Morellen.

Zie meer op de nieuwe website

 

 

Nieuwe beelden Mark Dedrie in afwerkingsfase

+

Hezemeer Sauna & Wellness

Hezemeer, verkozen tot ‘mooiste sauna- en wellnesscentrum van België!
In dit publieke saunacentrum nabij Geel, beleef je een exclusieve wellnessdag met alle modern comfort.

De bossen van de Antwerpse Kempen omgeven dit terrein van 3.4 ha. Drukte en stress maken plaats voor rust en ontspanning. Je kiest uit negen sauna’s, drie zwembaden, vier whirlpools. tien beauty-cabines…Zwemmen, relaxen, genieten op het terras doe je naar believen in een natuurlijke omgeving. Een bezoek aan het restaurant maakt je vakantiedag compleet. Het Hezemeerteam staat klaar om je een dag heerlijk te verwennen. Tot binnenkort!
Alle dagen (+ feestdagen) open van 10 tot 23u – Vr en za tot 24u

meer info op Hezemeer.be

 

+

Art Vision

 

Al verscheidenen jaren verzorgd Art Vision het event ‘Art in Nature’ van prachtige publicitaire borden.

Voor meer info over deze publi-firma klik op art-vision.be

+

ABC Domotica

Ook voor de editie van 2017 tekent ABC Domotica present. Zoals op de voorgaande edities verzorgt ABC Domotica aanvullend alsook visueel voor de perfecte symbiose.

Voor meer info over dit Schotens bedrijf verwijzen we u graag naar domotica.be voor een eerste impressie. Uiteraard gaat er niets boven het zien /beleven van de simulatie in de leefruimtes op het bedrijf zelf. Een warme dank aan Kris en het hele ABC Domotica team voor de fijne samenwerking en steun door de jaren heen.

 

+

Axybel

Sinds onze eerste culinair event was er de juiste klik tussen ons en telkens weer verzorgt Nico Willem me uitgelezen flessen cava, Spumante, Champagne, rode of witte wijn die de perfecte aanvulling zijn bij het genieten van kunst.

 

Zelf ben ik geen wijnkenner maar haal er telkens wel lekkere Spaanse of Argentijnse wijn. Het aanbod van de firma kan u doornemen op axybel.be   En als je bij hen aan het bestellen gaat vergeet aub niet te melden dat u via deze weg bij hen bent terecht gekomen.

 

 

 

 

+

Early Birds Art Gallery

De gallery is opgericht door Mark Dedrie in 2014 en vertegenwoordigd kunst van collega’s die met passie en vakmanschap zich toewijden aan hun creaties

Vanaf 9 februari t/m 13 februari kan u de Early Birds Art gallery aantreffen op de Kunst en Antiekbeurs in de Grenslandhallen te Hasselt.

 

Guy Van den Bulcke op de Biënnale Van Venetië 2015

Het werk van deze kunstenaar was in de zomer van 2015 te bewonderen in de tentoonstelling ‘Personal Structures – Crossing Borders’ in Venetië, waar het een zaal vulde in het betoverende Palazzo Mora. Het was de openingstentoonstelling van het ‘European Cultural Centre’ in de context van de 56ste Biënnale van Venetië. Het was een expo van meer dan 100 artiesten uit 40 verschillende landen. Guy Van den Bulcke had in de tentoonstelling het gezelschap van beroemde kunstenaars zoals de minimalisten Carl André en Daniel Buren, de ZEROkunstenaar Günther Uecker, de woordkunstenaars Lawrence Weiner en Joseph Kosuth en de legendarische Yoko Ono, om slechts dezen te vermelden. Europese artiesten zoals Guy Van den Bulcke werden er geconfronteerd met kunstenaars van buiten Europa, van de Verenigde Staten van Amerika tot China. Meer dan 250.000 bezoekers hebben er van zijn werk kunnen genieten. (Tekst Minister van cultuur Sven Gatz) Tentoonstelling in The Early Birds Art Gallery, schepen Karina Hans, beeldhouwer Mark Dedrie, Voorzitter van de vrienden van het MUHKA Ernest Van Buynder, kunstenaar Guy Van den Bulcke.