Open koffie – Kasteel van Schoten 12 maart 2019

 

 

 

Open Coffee Voorkempen
Welkom in het kasteel van Schoten

Beste ondernemer, graag nodigen wij u uit voor Open Coffee Voorkempen op dinsdag 12 maart bij Art in Nature van 8u tot 10u.

Bevestig uw aanwezigheid hieronder.

Voor wie Open Coffee Voorkempen nog niet kent:
Een laagdrempelig netwerkevent, waar je onder het genot van een kop koffie geschonken door Verheyen Koffie uit Deurne en een heerlijke koffiekoek van bakkerij ………. uit ………… kan netwerken. In een zeer gemoedelijke sfeer tref je er gedreven ondernemers, zaakvoerders en managers aan.
Zin om te netwerken?

Wanneer: Dinsdag 12 maart 2019

Waar: Kasteeldreef 62       2900 Schoten

Van 8u tot 10u, helemaal gratis!


Art in Nature zal tijdens deze Open Coffee magazines schenken over Art in Nature 2019


Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons weten. Wij kijken alvast uit naar uw aanwezigheid.


Voorgaande Open Coffee edities:

  • dinsdag 15/01/2019: nieuwjaarseditie in Wolvenbos te Kapellen
  • dinsdag 12/02/2019 in het Innovation Center van Frisomat
  • dinsdag 12/03/2019 in het Kasteel van Schoten


Volg ons via LinkedIn-group Open Coffee Voorkempen en blijf op de hoogte of deel interessante info met andere ondernemers.


Ondernemende groeten,

Bruno, Georges, Peter, Bart, Almir, Frank en Aart

+

Voorbereidingen reeds gestart

November 2018, de dagen snellen voorbij richting 2019 en we kijken reeds met enthousiasme uit naar de komende Art in Nature. We gaan op deze tentoonstelling prachtige kunst presenteren waaronder veel nieuwe namen voor het kunstminnend publiek. Zo tonen Jef Diels, Reinder Ourensma, Inge Kennis, Ewoud De Groot, Johnny Beerens, Gabriel Gressie en Christian Clauwers voor de eerste keer hun creaties op het kasteel. Bent u even benieuwd als wij zelf, noteer dan alvast 2 maart in jullie agenda.

Met regelmaat zal de tentoonstelling meer en meer vorm krijgen, er gaan ook filmvoorstellingen op de agenda komen over het kunstwerk van Johnny Beerens waar hij 2,5jaar aan gewerkt heeft. Later volgt info over de momenten dat de film kan bekeken worden.

Guy Van den Bulcke op de Biënnale Van Venetië 2015

Het werk van deze kunstenaar was in de zomer van 2015 te bewonderen in de tentoonstelling ‘Personal Structures – Crossing Borders’ in Venetië, waar het een zaal vulde in het betoverende Palazzo Mora. Het was de openingstentoonstelling van het ‘European Cultural Centre’ in de context van de 56ste Biënnale van Venetië. Het was een expo van meer dan 100 artiesten uit 40 verschillende landen. Guy Van den Bulcke had in de tentoonstelling het gezelschap van beroemde kunstenaars zoals de minimalisten Carl André en Daniel Buren, de ZEROkunstenaar Günther Uecker, de woordkunstenaars Lawrence Weiner en Joseph Kosuth en de legendarische Yoko Ono, om slechts dezen te vermelden. Europese artiesten zoals Guy Van den Bulcke werden er geconfronteerd met kunstenaars van buiten Europa, van de Verenigde Staten van Amerika tot China. Meer dan 250.000 bezoekers hebben er van zijn werk kunnen genieten. (Tekst Minister van cultuur Sven Gatz) Tentoonstelling in The Early Birds Art Gallery, schepen Karina Hans, beeldhouwer Mark Dedrie, Voorzitter van de vrienden van het MUHKA Ernest Van Buynder, kunstenaar Guy Van den Bulcke.